Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Setkání absolventů (17. 2. 2024)

Setkání absolventů (17. 2. 2024)

Výjimečně jsem měla příležitost, jako zástup za nemocnou kolegyni Marťu, zúčastnit se dalšího tradičního Setkání absolventů. Společně se stálicí programu Ivou jsme připravily pro naše mladé přátele a jejich blízké prostor pro vzájemné sdílení každodenních radostí a starostí, ale i zásadnějších životních změn.

Celé setkání jsme zahájili společným obědem, po němž následovalo povídání v menších skupinkách, a také možnost zahrát si nějakou hru. Zejména mužskou část zaujal kulečník a stolní fotbálek, ženy pak věnovaly pozornost přítomným ratolestem a spíše sdílely. Na chvíli se oba světy propojily v zábavné hře „Bum“. Ve chvíli, kdy byli na setkání přítomni všichni účastníci, došlo k oficiálnímu vzájemnému představení, ke kterému jsme využili možnost vybrat si obrázkovou kartu dle vlastní preference. Dozvěděli jsme se tak, čím kdo aktuálně žije.

Setkání bylo intenzivní a máme radost, že se ukázali nejen pravidelní účastníci, ale připojili se i někteří noví! Kolegyně se těší zase příště na viděnou :).

Anežka Jeníková