Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Káťa Řeháková – poděkování

Káťa Řeháková – poděkování

Káťa Řeháková končí v CDB, ale přesto zůstává s námi!

Před prázdninami v roce 2011 jsem se poprvé setkala s Káťou, která nastoupila do CDB. Přišla maličká ženuška a hodně se ptala. Nejlépe na všechno dvakrát.

A pak se pustila do práce. Navázala vztahy s klienty. Stala se okamžitě koordinátorkou a později lektorkou na kurzech přípravy na život. A neuvěřitelně vytrvale a trpělivě doprovázela jednu generaci mladých lidí v CDB. Stále znovu mě překvapovala Kátina schopnost dohlížet důsledky věcí (pracovně jsme tomu říkali „vidět za dva rohy“). Když se rozhodla z osobních důvodů přestěhovat do Orlických hor, nechtěla opustit CDB a dlouho dojížděla několikrát týdně vlakem 90 km. S kreativitou sobě vlastní vymyslela „train office“ a pilně na cestách sepisovala všechnu potřebnou administrativu.

Káťa se od nás vydala až na mateřskou (2015), ale spolupracovala s námi v průběhu let při vedení setkání absolventů i ženské skupiny. Nyní končí období rodičovské dovolené, kdy byla Káťa stále oficiálně naší zaměstnankyní. Nemůže se naplno vrátit, protože bydlí daleko a potřebuje být blízko své rodině. Ale zůstává věrná mladým lidem s těžkým osudem a bude s námi dále spolupracovat a lektorovat na našich kurzech.

Hodně štěstí, Káťo. S velkou vděčností myslím na mladé lidi, pro které jsi byla světlem naděje, hlasem zdravého rozumu i kurážnou průvodkyní, v důležitých chvílích jejich života. A pro nás jsi byla skvělou parťačkou do týmu, vždy otevřenou ke spolupráci a vzájemné podpoře. Děkujeme.

Iva Němcová