Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Čtvrtý víkend pokračovacího kurzu sk. 1 (17.–19. 3. 2023)

Čtvrtý víkend pokračovacího kurzu sk. 1 (17.–19. 3. 2023)

Měsíc se s měsícem sešel a opět jsme se potkali v Heřmanově Městci s našimi milými účastníky. Sešli jsme se všichni, z čehož jsme měli velkou radost. Páteční večer se nesl v duchu velké únavy a tak trochu nechuti se rozpovídat. Plně jsme to chápali a hned po čtení se rychle odebrali na kutě.

Sobotní den jsme zahájili venku na vzduchu, zahráli si hry a rozproudili krev. Navázali jsme na téma práce a posunuli jej do osobní roviny – „Já a moje plány“. Každý si vytvořil postavu v životní velikosti, sebe sama za 5 let. Všichni byli skvělí, pustili se do práce a hýřili nápady a plány do budoucna (rozhodně ne nerealistickými), které nás nadchly. Odpoledne jsme strávili celé venku dobrodružnou výpravou s ohněm a buřty a spoustou soutěží. Všichni jsme na vzduchu pookřáli a užívali si teplo a slunce. Večer končil druhým dílem filmu o Donu Boskovi.

V neděli jsme končili opět v dobré náladě a veselém duchu. Byli jsme ohromení množstvím postřehů k filmu, které nám účastníci nabízeli, i sdílením v závěrečném kruhu. Bylo to skvělé! Děkujeme a za měsíc zase na shledanou.

Bára Polánková