Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Kurz Pokročilí 21. 11. – 23. 11. 2014

Kurz Pokročilí 21. 11. – 23. 11. 2014

 V letošním školním roce jsme se sešli poprvé právě tento víkend. Jelikož nás čekají setkání pouze tři, tak o to víc jsme se ho snažili užít. Kurz probíhal v přátelské atmosféře.

Sobotní dopoledne bylo zaměřeno na téma bydlení a osobní hospodaření. Ve skupinkách jsme řešili, jaké formy bydlení jsou možné, když jedinec vstupuje do samostatného života. Dále jsme společně povídali o tom, jak nakládáme s penězi.

Hlavní spojitostí víkendu byla symbolika horolezce, jako osoby, která při zdolávání svého cíle potřebuje sebedůvěru a zároveň „jištění“ od někoho, komu může věřit. Lezení jsme si vyzkoušeli na vlastní kůži a pořádně jsme se u toho zapotili.

Další část programu byla věnována konfliktním situacím, se kterými se běžně můžeme setkat. Poté následovala večerní procházka, ve které jsme probírali službu Doprovázení a naše osobní konflikty. Závěr dne byl odpočinkový u poutavého filmu Kazatel Kalašnikov. Neděli jsme trávili v duchu hodnocení víkendu a vzájemného poděkování si za hezky strávené chvíle.

Kristýna (dobrovolník)

 

Fotky z akce naleznete ZDE