Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

1. VÍKEND POKRAČOVACÍHO KURZU (1) 4. – 6. 10. 2013

1. VÍKEND POKRAČOVACÍHO KURZU (1) 4. – 6. 10. 2013

Nastal nový školní rok, a tak pokračujeme v Kurzu přípravy na život. Z části jsme se sešli v nové sestavě. To nám připomnělo, že život je plný neustálých změn, což jsme měli příležitost si vyzkoušet. Seznamování nám umožnily páteční aktivity, například jsme se dozvěděli, čím se kdo může pochlubit. Pro pohodové fungování naší party jsme se dohodli na pravidlech, která budeme respektovat.
V sobotu jsme se shodli, že jsme dobře naladění. Vzpomínali jsme na zážitky z prázdnin, vyrazili na procházku podzimní přírodou a vyřádili se na čerstvém vzduchu.
Sobotní večer jsme si užili prostřednictvím her, u kterých jsme se pořádně nasmáli. Na dobrou noc jsme se naladili zpíváním písniček za doprovodu kytary.
V neděli po ránu atmosféra zhoustla, ale byla to pro nás výzva vyčistit vzduch. A myslím, že se nám to povedlo. Závěr víkendu přinesl i čas rozhodnutí. Chci vstoupit do skupiny a v dobrém i v tom náročném společně prožívat dalších 6 víkendů? Nakonec jsme všichni měli odvahu se rozhodnout pokračovat. Jsme zvědaví, co nás čeká příště.

Káťa Hubáčková

 

Fotky z akce naleznete ZDE