Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

MILÉ POZVÁNÍ

MILÉ POZVÁNÍ

29. června jsme rádi přijali s kolegou Alešem a s kolegyní Anežkou milé pozvání od našeho nejvýznamnějšího dárce pana Petra Poslušného, který je výkonným ředitel firmy REALTIME  TECHNOLOGIES, k účasti na OTEVŘENÍ NOVÉHO MEZINÁRODNÍHO EDUKAČNÍHO CENTRA ELEKTRONICKÉHO PRŮMYSLU  ve Veské u Pardubic. Událost to byla natolik významná, že sem vážil cestu kromě pana doc. Ing. Františka Steinera, PhD. Ze Západočeské university v Plzni a pana Ing. Martina Charváta. Primátora města Pardubice, také H.E. Mr. Charles Sheehan, který je Irským velvyslancem v ČR.
I my jsme zde měli možnost poděkovat za dlouholetou přízeň, které se nám od firmy dostává nejen významnou finanční podporou, která nám v minulosti mnohdy pomohla překlenout nejedno náročné období ale i skutečným zájmem o naší práci. V neposlední řadě nesmíme zapomenout na stálou ochotu zaměstnávat naše klienty, která je pro nás opravdu cenná a umožňuje individuální přístup.
Nezbývá nám tedy, než i nadále přát této stále inovativní firmě hodně úspěchů a vyjádřit tak vděčnost za dlouhodobou všestrannou podporu.

Monika Peterková

 

Fotky z akce naleznete ZDE