Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Projekt Získej práci, co tě baví

Projekt Získej práci, co tě baví

Získat práci, co tě baví“, taková šance se jen tak nenaskytne. A přece tuto příležitost dostali absolventi našich kurzů v projektu podporovaného zaměstnání spolufinancovaného z Evropského sociálního fondu ve spolupráci se společností MAVO s.r.o. Tři dny se motivovali na kurzu a absolvovali bilanční diagnostiku. To může znít docela záhadně, ale ve skutečnosti se jedná o praktickou záležitost, kde se účastníci projektu na základě testování dozvěděli, jakým směrem se vydat při hledání svého zaměstnání.
V rámci projektu mají účastníci také,  možnost doplnit si vzdělávání v odborných kurzech a poté za podpory našich pracovníků hledat a objevovat vhodné pracovní místo. Pokud se místo podaří nalézt, má účastník projektu po podpisu pracovní smlouvy zajištěno místo na jeden rok. A pokud se osvědčí, třeba i déle.
Přejeme každému z účastníků  odhodlání a radost z větších i malých každodenních úspěchů při našem společném hledání zaměstnání a vytrvalost ve snaze o udržení pracovního místa.

 

PROJEKT „ZÍSKEJ PRÁCI, CO TĚ BAVÍ“ (CZ.1.04/3.3.05/96.00215) JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR.


Ke stažení
loga.png (67.99 KB)