Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Setkání absolventů 17. - 18. 5. 2014

Setkání absolventů 17. - 18. 5. 2014

Navzdory nevlídnému počasí se nám víkend vydařil. Tentokrát nově s názvem Setkání přátel Centra Don Bosco. Setkání jsme zahájili svátečním obědem, nechyběla káva a něco sladkého na zub. Poté jsme se odhodlali vyrazit do prostor salesiánského hřiště, kde i za deště probíhal tradiční Festival Salesiánského hnutí mládeže. Shodou okolností v programu účinkovaly dvě účastnice našeho setkání, rádi jsme je podpořili v publiku. Prokřehlí jsme ocenili horký čaj, k tomu nás svojí návštěvou poctila skupina mladých skautů z Proseče. Přijeli Centru Don Bosco předat finanční obnos, který vytěžili na lednovém plese.
Po besedě a večeři jsme vyrazili na procházku do centra Pardubic a poseděli u dobrého pití.
U stolu bylo rušno, občas jsme si vyměnili místo, a tak proběhla spousta milých, povzbuzujících, ale i filosoficky zaměřených rozhovorů. Nejen během večera jsme měli možnost zahlédnout, že naši mladí přátelé touží žít poctivě, férově a snaží se zvládnout všechny nástrahy života. Máme z nich radost.
Závěrečnou tečkou byla nedělní snídaně. Věřím, že jsme se všichni našim setkáním posilnili na pokračování v další cestě.

Kaťa Hubáčková

 

Fotky z akce naleznete ZDE