Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Pátý víkend pokračovacího kurzu sk. 2 (24.–26. 3. 2023)

Pátý víkend pokračovacího kurzu sk. 2 (24.–26. 3. 2023)

Až překvapivě rychle jsme si zvykli na původně zdánlivou nepohodu spojenou s přesunem z Pardubic do „Heřmaňáku“. Procvičujeme při něm spolupráci, plánování, práci s časem a propojování se navzájem.

V sobotním vzdělávacím bloku jsme mladé seznámili se seriózními servery, kde mohou bezpečně hledat práci či brigádu. Zdálo se, že téma mladé zaujalo a odnesli si z něj, co potřebovali. Zkoumali jsme i konkrétní nabídky pracovních pozic. Překvapily je platy a také zahlédli, že vzdělání nebo odbornost otevírají dveře k mnohem zajímavějším pracovním pozicím a tím pochopitelně i k platům. Potřebovali jsme, aby nachytali motivaci k učení.

Následné tělocvičnové derby bylo o tom, kdo déle vydrží. Co se týká kondice – jednoznačně máme my týmáci co dělat, abychom mladým stačili, ale ohledně vášní při hře… jdou body k nám 😊! A tak se učíme vzájemně: necháváme se od nich nakazit lumpárnama, odvahou posouvat hranice a svěžestí, a zároveň se jim snažíme ukázat střídmost ve vášních a třeba rozvahu v konfliktech.

Netrpělivě očekáváme další víkend!

Gábina Macková