Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

2. víkend pokračovacího kurzu (8.–10. 12. 2017)

2. víkend pokračovacího kurzu (8.–10. 12. 2017)

O víkendu jsme se sešli už podruhé na Pokračovacím kurzu.  O tom, co jsme od minula prožili, jsme si  povídali ve dvojicích a poté se to pokusili namalovat na papír. Nejdál doletěl ve svých vyprávěních dobrovolník Pavel, a to až do Bruselu.
V sobotu jsme si ráno změřili náladu našim speciálním barometrem a zjistili docela dost energie a tak jsme se vydali do témat důležitých pro život. Zajímavým bylo například hledání zaměstnání na internetu, tak jako bychom byli už vyučení a hledali dobrou práci. Některé to dokonce motivovalo i k dalšímu vzdělání.
Odpoledne nás čekal výlet do centra města k vánočnímu stromu a po malém občerstvení jsme se vydali za hradby pardubického zámku.
Odpoledne jsme se věnovali tématu přátelské vztahy a snažili toto slovo očistit a vysvětlil, co takové přátelství je, a co není.
Sobotní večer byl ve znamení her, nejvíce jsme se nasmáli, když každý představoval pantomimicky určité zvíře a navzájem se vyvolávali…
Nedělním dopolednem se uzavřela naše sestava, kdy se poslední dva účastníci rozhodli, že budou na kurzu pokračovat. A nezapomeňme na svícínky, které jsme si sami vytvořili, ty si rozžehneme na štědrý den v 15,00 a budeme myslet na sebe navzájem.
Hezké vánoce a na viděnou hned o prvním víkendu v novém roce.


Veronika, Jirka, Vojta a Pavel

 

Fotky z akce naleznete ZDE