Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Den pro dětské domovy 14. 11. 2015

Den pro dětské domovy 14. 11. 2015

Sobotní den začal besedou o  programu „Na vlastních nohou“, o kterém nám více řekla Monika s Bárou. Poté jsme si společně se zástupci Artwise povídali o historii a současnosti grafitti, o jeho možnostech, strastech, ale i o tom, že nemusí nutně znamenat ilegální činnost spojenou s poškozováním cizího majetku. Po krátkém úvodu jsme se chopili sprejů a šli se vyblbnout na provizorní „stěnu“, která nám skoro nestačila.

Po svačině jsme odstartovali tradiční soutěž Labyrint, kde se střetly týmy z Chrudimi, Přestavlk a Žďáru nad Sázavou. Právě poslední zmíněný tým si odnesl hlavní cenu v podobě herního příslušenství k X-Box.

Po obědě jsme přivítali výpravu z ING Bank Fondu Nadace Terezy Maxové dětem, se kterou jsme si zahráli soutěžní kvíz „Finančník“. Jednotlivé týmy počítaly, hlasovaly, testovaly svoje vědomosti a snažily se získat co nejvyšší počet bodů – peněz. Nejlepší tým mohl být jen jeden, ale ani ostatní nepřišli zkrátka a odnášeli si zajímavé ceny.

Na závěr programu mezi nás zavítala čtyřčlenná parta z Unbeatable Label a celým sálem se nesl rytmický rap. Kdo se nestyděl odvázat při fandění a tanci, odnesl si na památku i nějaké to CD nebo samolepku. Unbeatable Records si můžete připomenout prostřednictvím jejich vlastního YT kanálu. Děkujeme všem účastníkům za výbornou atmosféru a už teď se těšíme na letní termín, který bude 21. 5. 2016.

Vojtěch Peterka

Fotky z akce naleznete ZDE