Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Den pro dětské domovy (5. 11. 2016)

Den pro dětské domovy (5. 11. 2016)

Při první listopadové sobotě jsme se opět setkali na akci Den pro dětské domovy. Tentokrát se sešly skupinky z Pardubic, Chrudimi, Janštejna, Ždáru nad Sázavou, Holic, Dolní Čermné a Sedloňova. Program první listopadové soboty jsme odstartovali okénkem CDB, kde Bára společně s naším klientem Láďou mluvila o naší spolupráci. Mluvilo se třeba o pomoci při hledání bydlení či práce.
Po třech letech se k nám vrátila posádka záchranné služby z Pardubic. Na rozdíl od předchozí návštěvy jsme měli tentokrát štěstí a posádka nemusela ani jednou jet k případu. Mohli jsme se tak dozvědět mnohem víc o jejich práci, prakticky nám předvedli komunikaci s operátorem při tísňovém volání a také správný postup při resuscitaci. Závěrem nám dopodrobna ukázali svoji zbrusu novou sanitku včetně veškerého vybavení.
Po svačině následovala tradiční soutěž Labyrint, ve které se utkaly týmy z Pardubic, Janštejna a Žďáru nad Sázavou. Při finálním klání koučů byla tentokrát zvolena síť, takže i vychovatelé se potrápili při cestě skrz provazové bludiště na čas. Vysněnou hlavní cenu v podobě reprobeden si nakonec odnesl tým z Pardubic.
Zlatým hřebem celého dne pak bylo vystoupení "srdcařů" z Prahy. Unbeatable Label k nám tentokrát dorazili v opravdu vysokém počtu a opět nám předvedli svůj nadupaný rapový setlist. Pro děti si dokonce připravili vlastní CD a samolepky. Pražskou partu si můžete připomenout na jejich YT kanálu.

Děkujeme všem hostům a účastníkům za skvělou atmosféru

 

Vojtěch Peterka

 

Fotky z akce naleznete ZDE