Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Setkání absolventů (21.–22. 10. 2017)

Setkání absolventů (21.–22. 10. 2017)

„Ahoj všichni, děkujeme za hezký den, příteli se u vás líbilo... při cestě domů jsem mu z netu četla vše o Donu Boscovi... zajímalo ho to...  říkal že je hezký, že takhle pomáhate... sice je to dálka,  ale nijak nám to nevadilo... bylo to super. Malá se vybehala a vyblba, tak už spinká  ...mějte se hezky!!! všechny moc pozdravujeme!!!“

Tak tenhle mail nám poslala jedna naše mladá maminka, která přijela na setkání Absolventů se dvěma dětmi a s přítelem.
Tentokrát se nás sešlo opravdu požehnaně! Dohromady nás i s dětmi bylo hodně přes 20 a všichni se chtěli podělit o to, co je v jejich životech nového. Velký dík patří Ivě Němcové, která se opravdu obětavě o všechny postarala, salesiánovi Jirkovi Křemečkovi za to, že nám všem uvařil vynikající oběd a pobyl s námi. V neposlední řadě všem našim hostům, kteří přijeli často i z velké dálky.

Mnozí z nich jsou již rodiči, proto jsme tentokrát alespoň krátce zařadili téma attachmentu – tedy důležitosti pevné vztahové vazby rodičů a malého dítěte. A těšili jsme se z toho, že děti našich hostů byly veselé, bezprostřední a štastné. Těch důvodů k radosti bylo ale tento víkend mnohem víc. Například proto, že jsme mohli vnímat, jak i ti, kteří sami děti ještě nemají, si ve svých životech vedou statečně.

Monika Peterková

 

Fotky z akce naleznete ZDE