Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Brigáda 6. - 9.7.2014

Brigáda 6. - 9.7.2014

Na začátku druhého prázdninového týdne se konala v CDB brigáda. Tentokrát dorazilo šest mladých lidí. Jelikož se povětšinou znali z kurzů a jiných akcí, nebylo potřeba dlouhého představování a po dobré večeři jsme si zahráli mrkanou a večer završili pěkným filmem o Jeníčkovi a Mařence.

Následující ráno jsme vyrazili do terénu za prací. Sluníčko pálilo jak divé, a tak naší hlavním přáním byla myšlenka „hlavně aby to bylo ve stínu“. Za odměnu jsme se pak navečer vyrazili zchladit do nedalekého rybníku a na dobrou noc opět pustili film.

Druhý den už z pracovního hlediska tak produktivní nebyl. Horko bylo snad ještě větší než předchozí den a dostavila se únava. Během dopoledne jsme dokončili rozdělané činnosti a po poobědové siestě jsme se vyřádili na hřišti s nafukovacími balonky, které jsme plnili vodou a házeli je po sobě. Nálada byla vynikající – nikomu ani v nejmenším nevadilo, že je úplně mokrý, protože osvěžení jsme potřebovali všichni jako sůl…

Společné dny utekly jak voda a přišlo rozloučení. Věřím, že si všichni zúčastnění brigádu užili a že se zase rádi setkají někdy příště. 

Bára Scholleová

 

Fotky z akce naleznete ZDE