Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

200 úsměvů pro Centrum Don Bosco SKM

200 úsměvů pro Centrum Don Bosco SKM

I když je léto v plném proudu, máte nyní jedinečnou příležitost nás podpořit! 16.srpna 2014 se startují přípravy na 200-leté narozeniny Dona Bosca, italského kněze a vychovatele, po kterém máme tu čest se jmenovat. Salesiáni, jejichž kongregaci založil, vymysleli soutěž „Start 200“. V podstatě jde o to, že soutěžící vymýšlejí různé věci, které v sobě číslo 200 skrývají.


A naše Centrum Don Bosco SKM do toho chce jít taky! Jak? Vymysleli jsme soutěž „200 úsměvů pro Dona Bosca“. Co pro nás můžete udělat Vy? Pošlete nám, prosím, fotku svou ideálně spolu s fotkami svých kamarádek a kamarádů nebo blízkých lidí, kteří nám fandí. Na fotce by měl být obličej s úsměvem, žádné kabonění! A když se nám těch fotek podaří nasbírat 200, vytvoříme z nich kolekci, kterou zašleme do soutěže.


Máte-li přístup k foťáku, kameře či dobrému mobilu (aby fotka měla alespoň trochu dobré rozlišení), vyfoťte či natočte svůj úsměv a pošlete jej na mail peterkaatdozivota [dot] cz (subject: 200%20%C3%BAsm%C4%9Bv%C5%AF%20pro%20CDB) (peterka(at)dozivota.cz). Uzávěrka do 10. Srpna! Tím, že nám fotky pošlete, dáváte zároveň souhlas k jejich zveřejnění na webu.


Spoléháme na Vás, že nás podpoříte. Předem moooc  děkujeme za podporu!

Tým Centra Don Bosco