Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Závěrečný víkend základního kurzu (19. 6. – 21. 6. 2020)

Závěrečný víkend základního kurzu (19. 6. – 21. 6. 2020)

Závěrečný víkend běhu základních kurzů byl v mnohém specifický. Naše plány zkomplikovala korona krize, kvůli které jsme museli hledat náhradní termín. Počasí nám také nepřálo, kvůli neustávajícímu dešti jsme byli nuceni zrušit výjezd na vodu i výšlap na Sněžku.
Teď už ale k tomu pozitivnímu. Přestože jsme o tomto víkendu i v průběhu kurzových víkendů museli překonat nějaké překážky, závěrečný víkend byl moc příjemný. Radost nám dělalo výborné jídlo, které nám uvařil pan Hrdý, ale i pizza, kterou jsme si za odměnu objednali. Navštívili jsme zámek v Novém Městě nad Metují, i kavárnu v překrásném podloubí. Měli jsme na sebe spoustu času a mohli jsme tak posdílet vše, čím jsme žili předešlé měsíce, kdy jsme se neviděli. Užili jsme si i bowling, ve kterém se nám všem dařilo.
Vrcholem našeho společného setkávání byl společenský večer, kdy jsme se hezky oblékli a symbolicky jsme uzavřeli naši téměř roční společnou cestu. Celý víkend provázela přátelská a uvolněná atmosféra. Shodli jsme se na tom, že společný čas i nová přátelství jsou pro nás důležitá. Řada z nás se chce nadále scházet i v příštím roce.


Děkuji tedy všem za naší společnou cestu. Byla krásná i náročná. V mnohém jsme lépe poznali sami sebe i druhé a v každém z nás víkendy v Boscu zanechaly nesmazatelnou stopu. Těším se na další kus cesty s vámi v příštím roce.


Veronika Semeráková

 

Fotky z akce naleznete ZDE