Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Brigáda (10. - 12. 6. 2016)

Brigáda (10. - 12. 6. 2016)

„Holčičí víkend“, tak by se dala nazvat další akce, kterou jsme v CDB pořádali. Jednalo se o brigádu, na které se sešla tři děvčata.

Víkend jsme zahájily společnou večeří a následným představením toho, co nás čeká. Večer jsme si zahrály zajímavou hru s názvem Dixit a zúčastnily jsme se Noci kostelů, kde Monika Peterková představovala naši činnost. V sobotu jsme se pustily do práce. Úklid kanceláře, mytí oken, srovnání knihovny, seznam sportovních pomůcek… To a mnoho dalšího jsme stihly, než jsme si společně uvařily oběd. Pěkné odpolední počasí jsme využily k výletu do nedalekých Nemošic, kde jsme načerpaly energii do další práce. Večer jsme již strávily společným odpočinkem a povídáním. I přesto, že v neděli už byla děvčata unavená a do práce se jim moc nechtělo, zvládly jsme vše, co jsme chtěly. Po odvedené práci jsme celý víkend zhodnotily.

Společně strávený čas na brigádě se nesl v přátelské a pohodové atmosféře. Velmi si vážíme pomoci našich „brigádnic“ a za veškerou snahu a jejich nasazení jim děkujeme!

Iva Zdražilová

 

Fotky z akce naleznete ZDE