Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

5. VÍKEND POKRAČOVACÍHO KURZU (II.) 30. 5. – 1. 6. 2014

5. VÍKEND POKRAČOVACÍHO KURZU (II.) 30. 5. – 1. 6. 2014

V pátek po příjezdu do Centra Don Bosco jsme se připravili na odjezd na chatu. Po příjezdu nás George s Káťou provedli po chalupě na Borku u Budislavi, ve které jsme přes víkend přebývali.
V sobotu dopoledne jsme se věnovali programu, v němž jsme se bavili o mužsko-ženských vztazích. Odpoledne po obědě jsme vyrazili na procházku lesem, během které jsme viděli pískovcové skály, a lesním okruhem se naše skupinka vrátila zpět na chalupu. Ve zbývajícím čase jsme se věnovali společnému programu, který nás seznamoval s našimi budoucími rolemi otců a matek. Po ohlédnutí za všemi společnými víkendy tento školní rok a po táboráku jsme v tajemném prostoru kaple prožili hru „boj o život“. Večer nás poučil i pobavil film Zálesák.
V neděli jsme se řádně ocenili a vyslovili si důvěru, že máme šanci život dobře zvládnout. V hlavách nám kolovala otázka: uvidíme se příští rok?
Po obědě jsme se vrátili zpět do Centra Don Bosco. Ačkoliv byl tento víkend poslední ve školním roce, byl jeden z nejlepších. Myslím si, že každý z víkendu pro mě byl v určitém směru užitečný a obohacující, ať už po stránce finanční gramotnosti, poznání sebe sama či z hlediska dobré party lidí.

Účastník Tomáš N.

 

Fotky z akce naleznete ZDE