Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Poslední víkend Pokračovacího kurzu I (27.-29.5.2016)

Poslední víkend Pokračovacího kurzu I (27.-29.5.2016)

Tento víkend mám ještě v čerstvé paměti. Potkali jsme se totiž s účastníky Pokračovacího kurzu I, abychom zakončili letošní víkendová setkávání. Páteční večer byl vzhledem k únavě po školním týdnu náročný, ale vyladit se na společný čas se nám podařilo.
Sobotní dopoledne jsme zahájili opakováním získaných znalostí z oblasti bydlení, práce, financí a pojištění. Následně jsme věnovali čas ohlédnutí za svými životními cestami od začátku setkávání na kurzech v tomto školním roce. Prožitých radostí, starostí i změn byla spousta, což nás vedlo k zajímavému sdílení. Odpoledne jsme se vyrazili provětrat do Strádovského pekla. Osvěžili jsme se v řece a následně vystoupali na hradní zříceninu. Po návratu jsme začali chystat společenský večer. Rozdělili jsme se do dvojic a v nich si připravili nějakou aktivitu do společného programu. O kreativitu nebylo nouze, a tak jsme si zatančili, zasoutěžili, zavzpomínali prostřednictvím fotek na společně strávené víkendy a pobavili se vtipy.
Nedělní dopoledne jsme pak využili k celkovému zakončení letošního běhu tohoto kurzu, a to prostřednictvím psaní poděkování a přání do připravených „vzkazníčků“. V závěrečném kolečku měl každý možnost pronést poslední slovo, dostat zpětnou vazbu od ostatních a nakonec obdržel každý účastník osvědčení a drobný dárek.
Díky všem, kteří se zasloužili o to, že jsme mohli letošní běh Pokračovacího kurzu I zdárně uskutečnit. Velké poděkování patří kolegyni Verče, která účastníky provedla jako lektorka předchozími šesti víkendy, ale ze zdravotních důvodů nemohla být na posledním kurzu přítomna.

Anežka Moravcová

 

Fotky z akce naleznete ZDE