Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

4. VÍKEND POKRAČOVACÍHO KURZU (II) 28. - 30. 3. 2014

4. VÍKEND POKRAČOVACÍHO KURZU (II) 28. - 30. 3. 2014

V páteční podvečer jsme se sešli u večeře v dobré náladě, a tak nám začal společný víkend. Když říkám společný, myslím tím, že každý přiložil ruku k dílu a mohl dát druhým něco ze sebe, například hrou na hudební nástroj nebo uvedením drobné aktivity.
V sobotu dopoledne jsme se přesunuli do budoucnosti a pokusili se naplánovat režim dne, kdy hlavním bodem je práce. Jo, bez práce nebudou koláče. V následující aktivitě jsme měli možnost zjistit, jaký má kdo z nás názor na záludné otázky, které pokládal George. Odpoledne jsme se díky kontaktním hrám dostali blíž k sobě.
Reálné náklady na bydlení a domácnost jsme propojili v odpolední aktivitě, což vzbudilo diskusi. Poté nás host Pavel zaujal úvahami o hypotéce - kdy je vhodná a jaká rizika přináší. Večeři jsme tentokrát přichystali na ohýnku. Ve světle táboráku jsme si akčně zasoutěžili a nechyběla kytara a zpěv.
Část nedělního dopoledne jsme se nechali unést tvorbou koláže na téma „co jsem“. V závěrečné části jsme si mezi sebou předávali kameny na znamení vděčnosti. Zakončili jsme víkend dobrým oběd a těšíme se na shledanou v květnu.

Káťa Hubáčková

 

Fotky z akce naleznete ZDE