Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

5. víkend pokračovacího kurzu I. 9-11.3.2012

5. víkend pokračovacího kurzu I. 9-11.3.2012

Náš březnový kurz už voněl jarem. V pátek po příjezdu se po večeři ozvalo z pléna přání „můžeme jít spát dřív?“ A proč ne? Po uvítání, seznamovačce na téma "Nechci se chlubit, ale..." a sdílení toho, co je nového, jsme to rádi udělali.

V sobotu ráno jsme se zmobilizovali Honzovou neverbálkou zaměřenou na oční kontakt. V klidu jsme pak mohli přivítat paní Pavlu, finanční poradkyni, která ví, jak na to, abychom s penězi vyšli a hlavně abychom si je uměli dobře rozdělit a také dávat něco stranou. Odrazovým můstkem k tomu bylo promítnutí dílu ze seriálu „Krotitelé dluhů“, který řešil situaci mladého Tomáše  po odchodu z dětského domova.

Většina z nás se stejně nejvíc těšila do jezdeckého klubu ve Starých Ždánicích, kde si to každý z nás mohl pěkně vyzkoušet. No a večer jsme měli opravdu pohodový - celým domem se táhla vůně bramboráků. A pak ještě pohádka, kterou jsme si společně odhlasovali.

V neděli jsme ještě jednou zkoušeli hospodařit - tentokrát s fiktivními penězi a „obálkovou metodou“ a rozloučili se se "vzkazy na záda". Co zbývá?? Těšíme se na dubnový víkend, 27 – 29. 4. v Pardubicích.

 

Fotky z akce naleznete ZDE