Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Pátý víkend základního kurzu (28. 2. – 1. 3. 2020)

Pátý víkend základního kurzu (28. 2. – 1. 3. 2020)

Pátý víkend základního kurzu se nesl ve znamení vztahů, což bylo hlavní téma víkendu. V naší skupince se během víkendu utvořily nové vztahy, a to s naší novou dobrovolnicí – Danou, která velmi dobře zapadla, a ačkoliv s námi byla první víkend, máme pocit, jakoby tu s námi byla od začátku.
Už se mezi sebou známe a naše vztahy jsou dostatečně pevné na to, abychom se mohli do tématu hlouběji ponořit, což jsme všichni statečně udělali. Objasnili jsme si vzájemně záludnosti ženského a mužského světa a předali si doporučení.
Počasí pokoušelo naši trpělivost, nakonec se však umoudřilo a my jsme mohli vyrazit na výlet. Podívali jsme se na křižanovickou přehradu a obhlédli okolí, bylo tam krásně, místo můžeme vřele doporučit. Cestou jsme plnili v mužsko-ženských dvojicích různé záludné úkoly. Vše jsme zvládli, je vidět, že se na sebe můžeme spolehnout, což je vždycky důležité, že? Večer jsme si po náročném dni odpočinuli u filmu „Než jsem tě poznala“ s popcornem.
V neděli jsme shrnuli víkend, popovídali si o filmu a myšlenkách a pocitech, které jsme při něm prožívali. Nakonec jsme si zahráli na novináře a vytvořili pět doporučení, jak si udržet vztah, protože víme, že na každém vztahu musíme pracovat. Věříme, že po tomto víkendu nám spolu bude zase o něco lépe. Jako třešnička na dortu byla výborná svíčková od našeho věrného dobrovolníka Pavla Hrdého.

Veronika Semeráková

 

 

Fotky z akce naleznete ZDE