Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Prekurz 19. – 21. 2. 2016

Prekurz 19. – 21. 2. 2016

Jak to asi vypadá v Centru Don Bosco? Co vlastně nabízí? Koho je možné tam potkat? Na tyto a další všelijak zvídavé otázky jsme se snažili odpovědět v rámci tzv. prekurzu – „ochutnávkového“ víkendu, který se nedávno uskutečnil. Zúčastnilo se ho 7 statečných z řad zájemců.
Pátek jsme využili pro seznámení a vzájemné vyladění. Sobotní dopoledne patřilo představení kurzových pravidel a aktivitám, které vyžadují ochotu spolupracovat, trpělivost a vytrvalost. Odpoledne jsme vyrazili provětrat se do Slatiňan a na Kočičí hrádek. Využili jsme neformální příležitosti se více poznat. Po návratu jsme vytvořili prostor pro tzv. okénko Centra Don Bosco, kde jsme více představili, kdo jsme a co nabízíme. Udělalo nám radost, že účastníci byli pozorní a neotáleli se zeptat zvídavými otázkami. Den jsme zakončili promítnutím zajímavého filmu s názvem Kouč Carter.
Neděle utekla jako voda. Po společné reflexi filmu a rozehřívačce jsme se pustili do vyplňování krátkého testu, při kterém si účastníci zopakovali, co se dozvěděli o Centru Don Bosco. Následovalo psaní vzkazů a poděkování jako vzpomínka na společně prožitý čas a ohlédnutí za celým víkendem.
Děkujeme všem zúčastněným za jejich zájem o naše programy a těšíme na případnou další spolupráci.

Anežka Moravcová, Iva Zdražilová

 

Fotky z akce naleznete ZDE