Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

3. VÍKEND POKRAČOVACÍHO KURZU (2) 14. - 16. 2. 2014

3. VÍKEND POKRAČOVACÍHO KURZU (2) 14. - 16. 2. 2014

Uběhly již dva měsíce od doby, co se účastníci kurzu viděli naposledy. Jako nový člen týmu, jsem předpokládala, že setkání bude plné radosti, že se opět všichni vidí. A nemýlila jsem se. Začátek kurzu byl nabitý energií, která jim vydržela po celou dobu víkendu.
Sobotního dopoledne se ujala naše kolegyně a terapeutka Monika Peterková, která nás nechala objevit další kousek sama sebe. Část odpoledne jsme mohli předvést sportovního ducha při stolním fotbálku, ping-pongu nebo kulečníku, při kterých jsme se zasmáli i popovídali. Poté jsme se zaměřili na hledání práce a hlouběji se zabývali jednotlivými složkami mzdy. Více jasno nám v tom udělal náš další host Pavel. Den jsme zakončili večerním dobrodružným výletem na Kunětickou horu a posezením u horké čokolády, které zabodovalo.
Nedělní dopoledne jsme se pokusili sestavit, jak vypadá můj den z hlediska povinností a volného času. Někteří zjistili, že v této oblasti mají rezervy, se kterými ale můžeme dále pracovat. Závěrečné kolečko bylo ve znamení poděkování a vděčnosti.
I přes velkou únavu, která na nás ke konci kurzu padla, mohu říci, že se kurz povedl a všichni si jistě odvážejí spoustu nových zážitků a témat k přemýšlení.

Iva Zdražilová

 

Odkaz na fotky ZDE