Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Druhý víkend pokračovacího kurzu sk. 1 (13.–15. 1. 2023)

Druhý víkend pokračovacího kurzu sk. 1 (13.–15. 1. 2023)

Náš povánoční kurz se nesl v duchu dárků. Hned zkraje jsme byli obdarováni dalšími dvěma účastníky, z čehož máme velkou radost. Abychom se navzájem lépe poznali, věnovali jsme páteční večer seznamovacím hrám. Nechybělo ani tradiční večerní čtení, které nás zklidnilo před spaním.

Sobotní den byl velmi nabitý. Pustili jsme se do tvorby projektů s názvem „Náš mimořádný víkend“, kde se měli účastníci zamyslet nad tím, jak by měl kurz vypadat dle jejich představ. Chtěli jsme po nich, aby popřemýšleli nad jednotlivými aktivitami, časovým harmonogramem i rozpočtem. Všechny skupinky se s tímto úkolem zdárně popasovaly, sešlo se nám hned několik skvělých nápadů. Po obědě jsme vyrazili poznávat kouty Heřmanova Městce a pak jsme si pořádně vybili energii v místní tělocvičně. Po takto náročném dni jsme ocenili večerní pohodu u filmu, kterou jsme si řádně užili.

Víkend utekl rychle a než jsme se nadáli, byla neděle. V dopoledním programu jsme se soustředili na to, čím jsme byli obdarováni, co nám bylo dáno darem. Než jsme se nadáli, už jsme hodnotili, jak jsme si víkend užili a jaké to pro nás bylo. Jsme rádi, že jsme se sešli v tak hojném počtu, a doufáme, že se stejně tak sejdeme i příště.

Tereza Pohořálková