Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Prázdniny a léto s CDB

Prázdniny a léto s CDB

...oblíbený čas plný nových zážitků. Ani my v Don Boscu jsme společně s mladými lidmi nelenili naplnit volný čas užitečně i odpočinkově.

Na hradě Valdštějn jsme v červenci přispěli dobrovolným přiložením ruky k dílu a po zavírací době zůstal hrad jenom náš. Nadýchali jsme se atmosféry krásného kraje Českého ráje, poznali jsme fajn lidi a odvezli si dobrý pocit, že není na škodu udělat někdy něco zadarmo a navíc. Jde to líp obzvlášť, když se sejde dobrá parta a nechybí pošťuchování a sranda.

Fotky ZDE


Zkouška života nanečisto alias brigáda na přelomu července a srpna přinesla intenzivní zážitky a bohaté zkušenosti z pracovního života i spolubydlení pro několik mladých, kteří měli odvahu sepsat na celý měsíc poctivou pracovní smlouvu. Naštěstí existují víkendy, které posloužily k obnovení sil.:-)

Fotky ZDE


Naši mladí dobrovolníci se setkali v srpnu při putování cestou – necestou kolem řeky Oslavy. Zažili vandrování s Georgem jak má být a noci pod širým nebem.

Fotky ZDE


Ale ani nový školní rok nebude o zážitky ochuzen. Těšíme se na to a zvláště na ty, se kterými budeme zážitky sbírat. Na viděnou!