Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Získali jsme podporu od Nadace Komerční banky JISTOTA

Získali jsme podporu od Nadace Komerční banky JISTOTA

V letošním roce se nám podařilo získat  finanční podporu naší činnosti ve výši 200 000 Kč od Nadace Komerční banky, a. s. – Jistota. Tyto finanční prostředky nám pomohou zajistit osobní doprovázení a pomoc 10 konkrétním mladým lidem, kteří jsou posledním rokem v zařízení ústavní výchovy, nebo jsou prvním rokem v samostatném životě. Jedná se tedy podporu v jedné z nejobtížnějších životních fází našich klientů.
Tento projekt jsme měli možnost osobně prezentovat členům správní rady nadace. Byli jsme velmi mile překvapeni upřímným zájmem o problematiku práce s mladými lidmi z dětských domovů, velkou mírou pochopení pro jejich nelehkou situaci a snahou o nelezení účinných způsobů pomoci.
Náš projekt byl nadací vybrán k podoře jako jeden ze tří projektů zaměřených na práci s mladými lidmi z ústavní výchovy, a to  v rámci celé České republiky. Máme také naději, že naše spolupráce s Nadací Komerční banky, a. s. - Jistota může mít i dlouhodobější charakter a finanční příspěvek nadace by tak mohl být pro naši organizaci v souladu s názvem nadace skutečnou jistotou.
Velmi děkujeme také za dar, který jsme od nadace získali. Jedná se o telefon IPhone, který využíváme pro přímou práci s klienty (vzdálená komunikace – telefon, maily, facebook, navigace při cestách za klienty, demonstrační mobilní aplikace pro vedení rozpočtu, vzdálený přístup do databáze klientů aj.).
Na závěr bychom chtěli znovu poděkovat Nadaci Komerční banky, a. s. – Jistota za finanční podporu a všem členům správní rady i zaměstnancům nadace za vstřícný, chápavý a lidsky velmi příjemný přístup k nám  i k problémům našich klientů.

Aleš Kalina

 

Ke stažení
img_2109_1.jpg (775.95 KB)